Altın Kolye

2018 Altın Kolye Modelleri

Altın, fiyatı nispeten uygun bir seviyede bulunmasına rağmen, neredeyse dünyadaki tüm insanlar tarafından en gösterişli ve unutulmaz hediyelerin yapıldığı maden olarak kabul edilmektedir. Ülkemizde de hem önemli bir yatırım aracı olarak kabul edilen hem de özellikle takıların yapımında kullanımı tercih edilen altın, dostlarınıza ya da aile üyelerinize verebileceğiniz en değerli ve benzersiz hediyelerin ortaya çıkmasını sağlayan madde olarak düşünülebilir. Dolayısıyla özellikle ‘Altın Kolye Modelleri’ hediye seçeneklerinde ve özel ünler söz konusu olduğunda değerlendirilebilecek en mantıklı alternatiflerden bir tanesidir. Bu nedenle 2018 Yılı Altın Kolye Modellerini incelemek yerinde olacaktır.

En özenli şekilde tasarlanmış olan ve en güzel şekilde üretilerek son kullanıcılara ulaştırılan altın kolye modelleri ise hemen her alanda olduğu gibi internet üzerindeki platformlarda kolay bir şekilde bulunabilir. Özellikle 1980’li yıllarda sektörde hizmet veren bir ailenin ikinci kuşağı olarak 10 yılı aşkın bir süredir kaliteli hizmetler sunan altınsepeti.com, bu görevi tamamlamak için en uygun adreslerden birisi olabilir.

Altın Kolye Modelleri

Aşağıda Altın Sepeti tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan altın kolye modellerinden örnekleri inceleyebilirsiniz. Firmanın kendi web sitesine giderek yüzlerce farklı modelde üretilmiş olan kolyeleri, bileklikleri, yüzükleri, küpeleri ve diğer ürünleri inceleme şansınız olacaktır. Günlük altın kuru ile hesaplanan ürünlerin bedellerini farklı ödeme yöntemleriyle ödemeniz ve yine güvenli teslimat modelleriyle ürünleri teslim almanız da mümkün olabilir. Biz işin o tarafını sizin tercihlerinize bırakarak 2018 altın kolye modelleri arasında yer alan bazı örnekleri sunalım:

Genç Kızlar ve Çocuklar İçin:

Altın Muhabbet Kuşları Kolye

Yukarıda örneği yer alan ‘Altın Muhabbet Kuşları Kolye’ moıdeli, söz konusu sitede yer alan yeni tasarımlardan bir tanesi. Özellikle genç lızlara, kızınıza ya da arkadaşınız olan genç kızlara hediye edilebilecek olan bu model, sitede yer alan hayvan figürlü altın kolye tasarımlarından bir tanesi. 8 Ayar Altın ve Zirkon taş kullanılarak imal edilen bu model, 2,05 gram ağırlığında. Kuşlu modeller arasında yer alan ve 300 TL altında bulunan fiyatıyla çok uygun bir hediye seçeneği olan bu model, özellikle ergenlik döneminde ve daha öncesindeki yaşlarda bulunan genç kızlar için çok uygun bir hediye alternatifi olarak kabul edilebilir.

Anneler İçin:

Altın Anne Kalbi Kolye

Altın Sepeti tarafından annelere özel olarak tasarlanmış kolyelerin arasında bulunan ‘Altın Anne Kalbi Kolye’ modeli, 1,98 gram ağırlığında. Zirkon taş ve 8 ayar altın kullanılarak imal edilmiş. Sarı-beyaz renklerdeki bu kolye fotoğrafta yer alan zincirle birlikte şık bir kolye kutusu içinde, yanında hediye paketi malzemeleriyle birlikte gönderiliyor. Sitede ‘Altın Emzikli Anne Kolye’ ve ‘ Altın Gebe Anne Kolyesi’ gibi esprili tasarımlara sahip olan kolye modellerini de çok uygun fiyatlarla bulabiliyorsunuz.

Sonsuzluk, Dostluk Temalı Altın Kolye Modelleri

Altın Sonsuz Aşk Kolyesi

Sevgililere, dostlara, aile büyüklerine hediye edilebilecek olan altın kolye modelleri arasında ‘sonsuzluk’ temalı kolye modelleri dikkat çekiyor. Yukarıda aşkın sonsuzluğunu ifade eden altın kolye modelini görüyorsunuz. Fotoğrafta kırmızı renge daha yakın olan bu modelin altın sarısı gibi daha doğal renkler taşıyan modelleri de bulunuyor. 8 Ayar altından imal edilen bu kolye 1,78 gram ağırlığında. 25 mm eninde ve 8 mm boyunda olan bu model yerine tercih edebileceğiniz ‘Allah’ ya da ‘annem babam’ yazılı altın kolye modelleri ise aileniz ya da dostlarınız için tercih edebileceğiniz modeller olabilir. Tabi bu modellerin yanı sıra sonsuzluk halkası veya sonsuzluk çapa kolye gibi modeller de ilginizi çekmeyi başaracak olan altın kolye modelleri arasında yer alabilir.

Diğer Altın Kolye Modelleri

Yukarıda birkaç tanesini örnek olarak gösterdiğimiz altın kolye modellerinin farklı tasarımlara müsait malzemeler kullanılarak yapıldığı söylenebilir. Dolayısıyla bahsettiğimiz site gibi öne çıkan üreticilerin kendi web sitelerinde yüzlerce farklı altın kolye modeli yer almaktadır.

Söz konusu altın kolye modellerinin temaları da çok değişik konular üzerine olabilmektedir. Altın kolye üretiminde ve satışında en çok tercih edilen temalar ise Sonsuzluk, Müzikal, Otantik, Annelere Özel, Hayvan figürlü, Kalpli, Milli figürlü olarak adlandırılan temalar olarak gösterilebilir. Dostlarınız, aileniz ya da sevgiliniz için en uygun altın kolye modelini belirlemenizin en kolay yolu ise bu modelleri sizin incelemeniz olacaktır.

Kapak görseli Vaibhav Nagare

Bana kahve ısmarlamak ister misin?

Bunları da okuyabilirsin
Yazı hakkındaki yorumun nedir?